Omaishoidon lomittaja - Laitilan kaupunki

Omaishoidon lomittaja - Laitilan kaupunki

Omaishoidon lomittaja työskentelee asiakkaiden kotona. Oman auton käyttö on välttämätön työtehtävien vuoksi.

Kelpoisuusehtona hoitajan työsuhteeseen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (esim. lähihoitajan) tai muu vastaava tutkinto. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen työn aloittamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504). Tehtävässä vaadittavat tartuntatautilain 48 §:n mukaiset rokotukset tulee olla voimassa ennen työsuhteen aloittamista.

Lisätietoja antavat: Johtaja-sosiaalipalveluohjaaja Anitta Keskitalo (puh. 050-3102995) ja Kaukolankodin johtaja Ritva Miesmaa (puh. 050-5180591).
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa. Kirjalliset hakemukset ja kopiot opinto- ja työtodistuksista voi lähettää osoitteella: Laitilan kaupunki, Sosiaalitoimisto, PL 25, 23801 LAITILA. Kuoreen merkintä Hakemus.

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Keskuskatu 30, 23800,

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan