Omaishoidon ohjaaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Omaishoidon ohjaaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Ohjaajan tehtäviin kuuluu yli 18-vuotiaiden omaishoidon tuen hakemusten käsittely ja päättäminen. Työ sisältää kotikäyntejä, asiakastapaamisia, verkostotyötä sekä omaishoitoperheiden ohjausta ja neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Eduksi luetaan hyvät tietotekniset taidot ja Pegasos -asiakastietojärjestelmän sekä RAI toimintakykymittarin käytön osaaminen. Mahdollisuus käyttää omaa autoa on suositeltavaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

palveluesimies Nina Hanhilampi , nina.hanhilampi@turku.fi, p. 040 187 9113
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Omaishoidon tuki
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan