Skip to main content
test
Omakielinen ohjaaja (Kinjaruanda / Swahili) - Jyväskylän kaupunki

Oletko sinä etsimämme maahanmuuttajatyön osaaja, jota kiinnostaako vaikuttava asiakastyö?

Haemme nyt International Jyväskylä-yksikköömme Elinkeino- ja työllisyyspalveluissa

OMAKIELISTÄ OHJAAJAA (KINJARUANDA / SWAHILI)

vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2023 alkaen. Tehtävä on osa-aikainen 20% työajalla. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 8 tuntia viikossa,

Omakielisen ohjaajan tehtäväkuva International Jyväskylä -yksikössä, työllisyyden ja elinkeinon toimialalla sisältää matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa mm. viranomaisasiointiin, palveluiden käyttöön, arjen asioihin ja muihin elämän tilanteisiin arabian ja suomen kielellä. Tyypillisiä aihealueita ovat asuminen, sosiaalietuudet, oleskeluluvat, opiskelu ja työ, vapaa-ajan toiminta. Kysymykset kuitenkin vaihtelevat riippuen asiakkaan elämän tilanteesta. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaan tilannekartoitusta kokonaisuudessa ja ohjausta eteenpäin tarkoituksen mukaisiin palveluihin. Lisäksi työhön kuuluu yhteydenpitoa mm. sosiaali- ja terveyspalveluiden, TE-toimiston, Työllisyyspalveluiden, Poliisin, Kelan, Maahanmuuttoviraston ja muiden tarvittavien viranomaisten kanssa. Lisäksi omakielinen ohjaaja tekee tiivistä ja monialaista yhteistyötä International Jyväskylä -yksikön sisällä sekä kaupungin muiden palveluiden ja hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa.

Omakieliseltä ohjaajalta edellytämme kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä sekä tietämystä ja tuntemusta Jyväskylän alueen palveluista ja palvelujärjestelmästä sekä suomalaisesta yhteiskunnasta. Kinjaruandan ja /tai swahilin kielen osaamisen lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi soveltuvan koulutuksen, muun kielitaidon sekä kokemuksen asiakaspalvelusta ja ohjaustehtävistä.

Tulet jäseneksi moniammatilliseen ja kokeneeseen tiimiin, jossa olemme aina valmiita auttamaan ja tukemaan. Tehtävään saat asianmukaisen perehdytyksen. Työ on monipuolista, jossa pääset kehittymään itsekin paljon. Jokainen työpäivä tuo uutta ja mielenkiintoista!
Kokoaikaisen tehtävän tehtäväkohtainen palkka on noin 3000€/kk. Tarkka palkka määrittyy suhteessa osa-aikaisuusprosenttiin. Lisäksi maksamme mahdollisesti kokemuslisää valitun henkilön aiemman kokemuksen perusteella. Tehtävässä on koeaika.

Työhaastattelut pyritään pitämään hakuajan päättymisen jälkeen viikolla 23 ja 24. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen.


Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankepäällikkö Divya Narang, divya.narang@jyvaskyla.fi, p. 0503825700

Lisätietoja

International Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat