Oman äidinkielen tuntiopettaja, kurdi (sorani) - Jyväskylän kaupunki

Oman äidinkielen tuntiopettaja, kurdi (sorani) - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa. Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN OMAN ÄIDINKIELEN (KURDI, SORANI) TUNTIOPETTAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 19.8.2019 - 29.5.2020. Opetustuntien määrä riippuu opetukseen osallistuvien oppilaiden lukumäärästä. Opetusta vähintään 2h viikossa, mikäli neljän (4) oppilaan minimiryhmäkoko täyttyy. Koulu jolla opetus järjestetään määräytyy pidettävien tuntien mukaan myöhemmin.

Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen yksikköön kuuluvat kielten opetuksen sekä eri kulttuuriryhmien opetuksen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi. Yksikön koordinoima toimita kohdentuu jokaiseen kaupungin oppilaaseen. Yksikössä työskentelee monikulttuurisia- ja kielisiä työntekijöitä, joiden työnkuvaan liittyy olennaisena osana kiertäminen eri kouluilla. Kieli- ja kulttuuriryhmien opetus tarjoaa monipuolisen, monikielisen, monikulttuurisen ja vaihtelevan työympäristön.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://peda.net/jyvaskyla/kieku/o-ohll

-

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan