Omavalmentaja (3 kpl) - Lahden kaupunki

Nuorten tiimi vahvistuu ja haemme joukkoomme työllisyyspalveluihin nuorten palvelut/Ohjaamo tiimiin asiakaskohtaamisesta innostuvia ja ratkaisukeskeisiä OMAVALMENTAJIA. Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen kahta (2) omavalmentajaa ajalle 1.6.2021 - 30.6.2023 sekä yhden omavalmentajan (1) viransijaisuuteen ajalle 1.6.2021 - 31.3.2022.

Omavalmentajana pääset mukaan työllisyyden kuntakokeiluun kehittämään Lahden kaupungin työllisyyspalveluita. Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilussa on tavoitteena kehittää työllistymistä tukevia palveluja ja uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen, tehostaa työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista sekä parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille.

Työsi keskiössä on nuorten työttömien asiakkaiden palvelu työllisyyden edistämisen kuntakokeiluista annetun lain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Kohtaat työssäsi päivittäin paljon työnhakija-asiakkaita, teet palvelutarpeen arviointeja, suunnitelmia ja lausuntoja, sekä ohjaat, neuvot ja huolehdit asiakkaiden tarpeiden mukaisista palveluohjauksista eteenpäin. Omavalmentajan työote on valmentava, ja suunnitelmallisella sekä moniammatillisella työotteella autat asiakkaita heidän koulutus-, työ- ja kuntoutuspolullaan, etsien yhdessä mahdollisuuksia ja väyliä kohti tavoitetta. Tehtävään kuuluu myös Ohjaamon toiminnan ohjaus- ja neuvontapalvelua palvelutorin tiloissa.

Uskomme, että viihdyt työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajana, jos nautit ihmisten kohtaamisesta ja koet työllistymisen edistämisen merkitykselliseksi tehtäväksi. Osaat motivoida, kannustaa ja inspiroida, mutta samalla jämäkästi ja tavoitteellisesti ohjaat asiakkaita tarttumaan eri vaihtoehtoihin. Olet oma-aloitteinen, omaksut nopeasti uutta ja olet valmis ottamaan selvää asioista. Sinulla pysyy hyppysissäsi samanaikaisesti useiden asiakkaiden tilanteet ja toimit luontevasti erilaisissa sidosryhmäverkostoissa.

Omavalmentajan tehtävässä edellytetään soveltuvaa, vähintään keskiasteen koulutusta. Kokemus työllisyydenhoidosta sekä valmennus- ja ohjaustyöstä ovat eduksi. Koulutusjärjestelmän, yritysyhteistyön ja 3. sektorin sekä erilaisten etuuksien ja kuntoutustoimien tuntemus auttavat sinua pääsemään nopeasti liikkeelle. Sinulla tulee olla riittävät IT-taidot, sillä asiakastyössä käytetään erilaisia tietojärjestelmiä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 615,90 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Kahdessa pidemmässä tehtävässä on 6 kk koeaika ja viransijaisuudessa on 5 kk koeaika.

Odotamme innolla hakemustasi - haethan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 17.5.2021 klo 15.00 mennessä. Hakijoita haastatellaan jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut-kuntakokeilu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anniina Torppavirta, p. 044 716 1080, anniina.torppavirta@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat