test

Salon kaupungin työllisyyspalveluissa on avoinna määräaikainen omavalmentajan virkasuhde ajalle 3.1.2022-30.6.2023

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Tehtävä liittyy 1.3.2021 alkaneeseen työllisyyden kuntakokeiluun (v. 2021-2023) ja sijoittuu lievää tukea tarvitsevien asiakkaiden palveluihin.
Omavalmentajan ydintehtävänä on työttömien asiakkaiden työllistymisen esteiden selvittäminen sekä edistää yksilöllistä ja monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden sijoittumista avoimille työmarkkinoille tai löytää muu soveltuva palvelu tai jatkopolku. Omavalmentajien keskeisinä tehtävinä ovat TE-hallinnon/ julkisen työvoiman- ja yrityspalvelulain mukaiset tehtävät, työnhakijoiden palvelutarpeen arviointi, laaja-alainen ja tavoitteellinen työttömien ohjaustyö. Asiakkaan tilanteesta riippuen palveluohjaus ja monialainen yhteistyö muun tarvittavan verkoston kanssa asiakkaan tilanteen edistämiseksi. Työhön kuuluu asiakkaiden palveluihin ja kokeiluun liittyvä kehittämistoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, innostunutta ja itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa henkilöä.
Työssä edellytetään työllisyysalan osaamista ja erityisesti julkisen työvoima- ja yrityspalvelulain tuntemusta henkilöasiakkaiden osalta sekä muuta työllisyyspalveluiden kentän palveluiden ja toimijoiden tuntemusta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää työtä ohjaavien lakien, ohjeiden ja määräysten hallitsemista ja soveltamista käytännön työssä. Aiempi työkokemus TE-palveluista on eduksi, koska asiakastyössä käytetään työhallinnon URA-asiakastietojärjestelmää ja työhön sisältyy työttömyysturvaan liittyviä tehtäviä.

Ongelmien ratkaisu vaatii vahvaa ammatillista osaamista ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Edellytämme hyviä ohjaustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, koska omavalmentaja kohtaa erilaisissa tilanteissa olevia työnhakijoita. Kyky luoviin ratkaisuihin ja kiinnostus kehittämistoimintaan ovat eduksi. Tämän lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitojataitoja sekä reipasta esiintymisvalmiutta.

Ensisijainen sijoituspaikka on Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2, Salo. Lisäksi työtä tehdään Waltissa, Salorankatu 5-7, Salo.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2840,34 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / omavalmentaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 10.12.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspalveluiden esimies Minna Virta, minna.k.virta@salo.fi, 044 7782161
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat