Skip to main content
test
omavalmentaja - Jämsän kaupunki

Haemme Jämsän kaupungin työllisyyden kuntakokeiluun omavalmentajaa määräaikaiseen virkaan 30.6.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan

Jämsän kaupunki on mukana Työllisyyden kuntakokeilussa yhdessä Keuruun ja Saarijärven kaupungin kanssa. Kuntakokeilussa osa TE-toimiston tehtävistä on siirretty kokeilukuntien tehtäväksi.

Omavalmentaja työskentelee yli 30-vuotiaiden työnhakija-asiakkaiden kanssa. Pääasiallisena tehtävänä on laaja-alainen henkilökohtainen asiakaspalvelu, johon sisältyy mm. työnhakija-asiakkaiden palvelutarpeen arvioiminen, julkisen työvoima- ja yrityspalvelulain (JTYPL) mukaiset neuvontaan ja ohjaukseen liittyvät viranomaistehtävät sekä kuntakokeilulain mukaiset työttömyysturvatehtävät.

Työssä hyödynnetään tarpeen mukaan laajasti kaupungin ja yhteistyökumppaneiden palveluja ja rakennetaan työllistymistä edistäviä palvelukokonaisuuksia. Tehtävään liittyy vahvasti myös kaupungin työllisyyspalveluiden kehittäminen kohti TE2024 -uudistusta yhdessä muun tiimin kanssa.

Menestyminen omavalmentajana edellyttää sinulta hyviä työelämätaitoja kuten vuorovaikutustaitoja, tietoteknistä osaamista, verkostoitumiskykyä ja asiakaspalveluasennetta.

Odotamme sinulla olevan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi vähintään opistotason tutkinto sekä työkokemusta työllistämiseen tai yksilövalmennukseen liittyvistä vaativista tehtävistä. Eduksi on, mikäli sinulta löytyy TE-palveluiden, JTYP -lain ja/tai koulutusjärjestelmän tuntemusta.

Työkaverisi ovat mukavia TE-palveluiden asiantuntijoita, joiden kanssa tulet helposti juttuun. Mikäli omavalmentajan paikka kiinnostaa, lisätietoja antaa työllisyyspäällikkö Eeva Heininen, puh 040 564 2999, eeva.heininen@jamsa.fi.

Palvelusuhteen alussa työntekijän edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työhöntulotarkastukseen. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Heininen, työllisyyspäällikö, p. 040 564 2999, eeva.heininen@jamsa.fi

Lisätietoja

työllistäminen

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Seppolantie 5, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat