Skip to main content
test
Omavalmentaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki kuuluu valtakunnalliseen työllisyyden kuntakokeiluun. Kokeilu kestää 30.6.2023 asti. Työllisyyden kuntakokeiluille säädetään jatko siihen asti, kunnes TE-palvelut siirtyvät pysyvästi kuntien järjestämisvastuulle. Työllisyyskokeilun myötä kokeilualueelle on siirtynyt vastuu työmarkkinatuen ja peruspäivärahan piiriin kuuluvien työttömien ja palveluissa olevien työnhakijoiden sekä kaikkien alle 30-vuotiaiden ja vieraskielisten työttömien ja palveluissa olevien työnhakijoiden työvoimapalvelujen järjestämisestä. Jyväskylässä työnhakija-asiakkaita on noin 11000

Haemme työllisyyskokeiluun työkyvyn vahvistamisen palvelukokonaisuuteen
OMAVALMENTAJAA
määräaikaiseen virkaan ajalle 1.6.2022 - 30.6.2023.

Työllisyyden kuntakokeilussa työkyvyn vahvistamisen palvelukokonaisuudessa omavalmentajat vastaavat työnhakija-asiakkaan yksilöllisestä palveluprosessista ja tekevät asiakasta koskevia viranomaispäätöksiä. Pääpaino on monikanavaisesti toteutettavassa henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa ja aktiivisessa asiakkaan palvelutarpeen mukaisten palvelujen tarjoamisessa.

Työkyvyn vahvistamisen palvelukokonaisuudessa omavalmentaja vastaa niistä työnhakija-asiakkaista, joiden työkykyisyyden, oppimisedellytysten tai elämänhallinnan osalta on selvitettävää ja jotka tarvitsevat työllistyäkseen ohjausta, opastusta, kannustamista sekä motivointia. Omavalmentaja ohjaa asiakasta tarvittaessa kuntouttaviin, osaamista lisääviin tai osallisuutta vahvistaviin palveluihin. Omavalmentaja toimii osana moniammatillista työkyvyn vahvistamisen tiimiä. Työyhteisössämme vallitsee välittämisen ilmapiiri.

Mitä muuta sinun olisi hyvä tietää tehtävästä?
Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai loppuvaiheessa olevat soveltuvat korkeakouluopinnot sosiaali- tai terveysalalta. Lisäksi tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta työllisyydenhoidon tehtävistä, toimintaa ohjaavasta lainsäädännöstä sekä työkykyä vahvistavien kokonaisuuksiin liittyvistä verkostoista. Katsomme eduksi työllistymistä tukevien palveluiden tuntemuksen sekä kokemuksen ja osaamisen monialaisesta ja asiakaslähtöisestä työstä.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä ja usein myös nopeaa päätöksentekokykyä, tiedonhankintataitoja sekä ratkaisukeskeistä ja valmentavaa työotetta. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä innostusta uusien toimintamallien luomiseen, kehittämiseen ja kokeilemiseen.

Työssämme mukaudumme jatkuvasti työllisyyden kentällä tapahtuviin muutoksiin, jonka vuoksi etsimme työkaveria, joka suhtautuu avoimin mielin oman osaamisensa päivittämiseen. Me emme ole jäykkiä, mutta lainsäädäntö asettaa työllemme raamit. Emme oleta, että osaat lakipykälät ulkoa tullessasi taloon, mutta toivomme, että innostut pykälien opettelusta ja tulkinnasta kanssamme. Työ aloitetaan perehdyttämisjaksolla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2828 euroa.

Tehtävä alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Meille olet merkityksellinen - näin ajattelemme sekä työnhakija-asiakkaistamme, että työkavereistamme. Tule meille työkaveriksi!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspalvelupäällikkö Mia Friman puh. 050 413 3572 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, työllisyyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat