Skip to main content
test
Omsorgsassistent - Raaseporin kaupunki

Befattning som omsorgsassistent, bedömnings- och rehabiliteringsenheten

Raseborgs stad öppnar en ny bedömnings- och rehabiliteringsenhet med 25 klientplatser i Ekenäs i augusti 2022. Målet med verksamheten är att förbättra klientens funktionsförmåga och stöda hemmaboendet med bedömning och rehabilitering. Bedömnings- och rehabiliteringsperioderna är korttidsvård. I samma utrymmen finns också intervallenheten. Kom med och utveckla verksamheten i den nya enheten!

Vi söker en kunnig omsorgsassistent till vår bedömnings- och rehabiliteringsenhet.

Till arbetsuppgifterna hör huvudsakligen rehabiliterings- och vårdarbete. Kommunikation och nätverkande med olika intressegrupper är en väsentlig del av arbetet.
Förutsättningar för en framgångsrik arbetsinsats är god samarbetsförmåga, förmåga att ta initiativ, organisationsförmåga samt en positiv och klientinriktad inställning i serviceuppgiften. Vi söker en person som vill jobba för att befrämja en individuell vårdkultur. Att du ser positivt på nytänkande och förändring är också viktigt.

Behörighetskrav: Omsorgsassistentutbildning eller annan lämplig utbildning. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra förutsätts. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lönesättning enligt SH-avtal och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av enhetschefen för dygnet runt-boende Bernadetta Stenström, tfn 019 289 3656 eller vårdkoordinator/närförman Julia Björklöf-Wikström, tfn 019 289 2274.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 458070. Ansökningstiden går ut 17.8.2022 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.


Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av enhetschefen för dygnet runt-boende Bernadetta Stenström, tfn 019 289 3656 eller vårdkoordinator/närförman Julia Björklöf-Wikström, tfn 019 289 2274.

Lär dig mer om oss

Bedömnings- och rehabiliteringsenheten

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10600 Tammisaari
Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat