Skip to main content
test
Opas - Lieksan kaupunki

TEHTÄVÄT

Haemme nyt kolmea opasta määräaikaisiin tehtäviin Eva Ryynäsen ateljeekoti Paateriin seuraavasti:

- Opas 15.5.-15.9.2023, 38,25h/vko
- Opas 15.5.-31.8.2023, 38,25h/vko
- Opas 1.6.-15.9.2023, 38,25h/vko

Kaikkiin tehtäviin haetaan samalla haulla.

TAITEILIJAKOTI TYÖYMPÄRISTÖNÄ

Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen taitelijakoti ympäristöineen muodostaa vaikuttavan kokonaisuuden, jossa taiteilijan kädenjälki näkyy vahvana. Eva Ryynänen (1915-2001) oli yksi viime sotien jälkeisen kauden tunnetuimpia suomalaisia kuvanveistäjiä. Hän käytti materiaalinaan erityisesti puuta. Hänen veistostensa aiheita olivat mm. lapset, eläimet, luonto, satuhahmot, suomalainen mytologia ja maalaistalon askareet.

Paaterissa voit tutustua Eva Ryynäsen ja hänen puolisonsa Paavon elämäntarinaan aidossa ympäristössä. Tutustuminen kohteeseen tapahtuu pääsääntöisesti oppaan johdolla. Ateljeekoti käsittää kotitalon, ateljeen, Paaterin kirkon ja galleriakahvion muodostaman kokonaisuuden. Paaterissa vierailee vuosittain n. 9000 kävijää. Kohde on avoinna touko - syyskuussa joka päivä 10-18.

KUVAUS TEHTÄVISTÄ

-Kuulut Paaterin 4-henkiseen tiimiin, joka vastaa taiteilijakodin yleisöpalveluista
-Osana työpäivistä työskentelet lippukassalla ja osana oppaana museoalueella
-Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielentaitoa, esiintymisvalmiutta, asiakaspalvelutaitoja, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Työvuorot voivat sijoittui kaikille viikon päiville, myös viikonlopuille
-Työantaja tarjoaa työasuksi karjalaisen perinneasun, joka viimeistelee oppaan imagosi


PALKKAUS

KVTES 02MUS070 mukaan

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi/paateri

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

museonjohtaja Mikko Kero p. 040 1044150, sähköposti mikko.kero(at)lieksa.fi

Lisätietoja

Pielisen museo

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Paateri 21, 81650 Hattuvaara
Lieksan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat