Kiinnostaako kesäduuni historiallisessa ympäristössä ja museaalisen letkeässä ilmapiirissä? Raahen museo etsii tulevaksi kesäksi historiasta innostuneita, asiakaspalveluhenkisiä ja sosiaalisesti rohkeita tyyppejä opas-valvojiksi.

Kesätyöntekijät työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä Pakkahuoneen museossa, Kruununmakasiinimuseossa, Wanhassa Apteekissa sekä Laivapatruunin kodissa. Työ painottuu kesä- ja elokuussa viikonloppuihin, ja työpäiviä kertyy tuolloin noin kaksi viikossa. Heinäkuussa töissä ollaan keskimäärin viitenä päivänä viikossa. Työaika on ma-pe 11-17 ja la-su 12-16. Pekanpäivien ja Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivien aikaan museoissa on jatketut aukioloajat ja koko henkilökunta on tuolloin töissä.

Opas-valvojan työ on hyvin itsenäistä. Pakkahuoneella ja Kruununmakasiinilla työtehtävät painottuvat asiakaspalveluun eli kassankäyttöön, asiakkaiden neuvomiseen ja opastamiseen sekä museotilojen yleisestä siisteydestä huolehtimiseen. Soveliuksen talossa ja Wanhassa Apteekissa työpäivät kuluvat opastuksia tehden. Hiljaisille hetkille varaamme pieniä museaalisia töitä, kuten valokuvien luettelointia tms. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja eduksi on kokemus asiakaspalvelusta ja kassankäytöstä. Kielitaito on tarpeen, sillä kesäisin museoissa vierailee paljon turisteja. Vähintään simppeli asiakaspalveluenglanti tulisi siis sujua. :)

Lisätietoja

http://www.raahenmuseo.fi/
https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja voi kysellä puhelimitse tai sähköpostitse museotäti Miskalta (p. 040 830 3016, miska.eilola@raahe.fi).

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, kulttuuripalvelut
Osoite: Rantakatu 36, 92100 Raahe

Raahe on noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.