Skip to main content
test

Omnia hakee kahta opettajaa media-alalle määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 17.10.2022 - 23.6.2023.

Tehtäviin kuuluu media-alan ja kuvallisen ilmaisun opetustehtävien lisäksi opetuksen valmistelua, opiskelijoiden ohjausta ja arviointia.

Edellytämme vahvaa ohjelmisto-osaamista omalta osaamisalueelta (Adoben CC paketin ohjelmistot). Opetuskokemus ja kaikki muu tutkinnon sisältöihin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi (esim. animaatio ja liikegrafiikka, äänituotanto, 3D ja pelituotanto, web, kuvallinen ilmaisu).

Arvostamme sisällön, kohderyhmän ja tilaajalähtöisyyden huomioimista opetustyössä, ammatillisten kokonaisuuksien hallintaa sekä työelämäkokemusta valokuvauksen, julkaisutuotannon ja konseptitaiteen alueilta tai videon esi- ja jälkituotannon alueilta. Työn sisältöä voidaan muokata valituksi tulevan henkilön osaamisen mukaan.

Työ voi olla tilanteen mukaan sekä päivä- että iltatyötä.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Mauri Laine, puh. 040 126 4866

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16 B, 02070 Espoon kaupunki
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat