Omnian autoalan osasto hakee joukkoonsa vankan työkokemuksen omaavaa opettajaa.

Tehtävä on vakinainen alkaen 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Avoinna olevassa tehtävässä opetettavana alana on autoalan perustutkinnon osaamisalan korinkorjauksen opetus sekä opiskelijoiden ohjaus.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998.

Huomioimme soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet kelpoisina hakijoina. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevätkin huomioidaan.

Korinkorjaajan opetus on käytännön läheistä ja tehtävä edellyttääkin autopeltisepän pitkää työkokemusta. Käytössäsi tulee olemaan nykyaikaiset työvälineet ja laitteet.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa.

Toivomme sinulta ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta opetus- tai ohjaustyöstä. Lisäksi toivomme että sinulla on ajokortti B-luokka.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Kenneth Nordström p. 050 389 4105

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Martinsillantie 10, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.