Skip to main content
test

Omnia hakee autotekniikan opettajaa ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023.

Tehtävään sisältyy ajoneuvotekniikan osaamisalan opettajan tehtävät. Työtehtävän painopiste on opetuskorjaamossa olevien käytännön tehtävien opetuksessa ja ohjaamisessa.

Tehtävään edellytyksenä on soveltuva tutkinto (esim. autoinsinööri tai autoteknikkoteknikko sekä ammatillisen opettajan pedagoginen kelpoisuus. Autoalan erikoisammattitutinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina. Ei kelpoiset hakijat otetaan myös huomioon haussa.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Lisäksi edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta automekaanikon tai vastaavasta
tehtävästä ja ajokorttia B-luokka.

Eduksi luetaan aikaisempi autoalan ohjaajan tai opettajan kokemus sekä työpaikkaohjaajana toimiminen.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu).

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Kenneth Nordström kenneth.nordstrom@omnia.fi p. 050 389 4105

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Martinsillantie 10, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat