Opettaja, esimiestyö, johtaminen ja yrittäjyys - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Opettaja, esimiestyö, johtaminen ja yrittäjyys - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme lisävahvistusta!

Opettajan tehtäviin kuuluu yrittäjyyden, esimiestyön ja johtamisen ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opiskelijoiden vastuuohjaajana toimiminen, kouluttaminen ja osaamisen arviointi sekä koulutusten suunnittelu. Tutkintotavoitteisten koulutusten lisäksi valmennamme esimiestyön ja yrittäjyyden teemoja erilaisissa täydennyskoulutuksissa.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa ja kokemusta yrittäjyydestä ja/tai esimiestyöstä. Koet valmentavan esimiestyön omaksesi. Olet vuorovaikutustaitoinen osaamisen edistäjä ja tunnet ammatillista koulutusta. Pedagoginen pätevyys on eduksi.
Arvostamme kokemusta ammatillisista tutkinnoista sekä niiden arvioinnista. Lisäksi monipuolinen kokemus erilaisista koulutusmenetelmistä on hyödyksi työssä. Keudan vision mukaisesti olet innostava, yksilöllinen ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tarjoamme näköalapaikan esimiestyön ja yrittäjyyden kehittämiseen, monipuolisen ja vaihtelevan työn, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan. Toimipisteemme sijaitsee Järvenpäässä Tuusulanjärven rannalla. Koulutuksia järjestämme Keudan muissakin toimipisteissä sekä asiakkaan tiloissa pääasiassa pk-seudulla.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tiimiesimies Outi Purovesi puh. 040 174 4423, outi.purovesi@keuda.fi
Lisätietoja ajalla 5-12.8.2019.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Palvelualat
Osoite: Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 630.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan