Opettaja, käsityö - Lahden kaupunki

Tule toteuttamaan kanssamme kansalaisopistopalveluita Wellamo-opistoon! Haemme OPETTAJAN sijaista opettamaan käsityötä ajalla 9.8.2021 - 31.1.2022. Mahdollisesti tehtävä jatkuu 31.7.2022 saakka.

Wellamo-opisto on Suomen suurin seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä, tarjoamme monipuolista opetusta kaikenikäisille. Haemme osaavaan joukkoomme visuaaliset taiteet tiimiin opettajaa käsityötä opettamaan. Kansalaisopiston opettajan tehtävä koostuu OVTES:n mukaisista tehtävistä: opetustyö, opetussuunnittelu sekä järjestely- ja koordinointitehtävät.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakijan eduksi voidaan katsoa mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä sähköinen hakemus 13.5.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista ja valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.wellamo-opisto.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola puh. 050 398 5850
Apulaisrehtori Päivikki Tapiola puh. 050 398 5861
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Wellamo-opisto

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kirkkokatu 16, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat