Skip to main content
test

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.9.2022 alkaen.

Opettajan tehtäviin kuuluu tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntemusta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa tehtävässä opetettavana alana on puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, pääasiassa kiinteistönhoitajakoulutukset. Siihen kuuluvat erityisesti kiinteistöteknisten järjestelmien hoitamiseen ja kiinteistöautomaation käyttämiseen liittyvät ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtäviin kuuluu sekä perus-, että ammattitutkinto-opetusta, oppisopimusopiskelijoiden, sekä TE-koulutusten suunnittelua ja toteutusta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävä edellyttää vähintään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoa. Pedagogisen pätevyyden puuttuessa täytämme paikan ehdollisena.

Lisäksi edellytetään kokemusta tehtävänkuvauksessa määritellyistä opetuksista, maahanmuuttajien koulutuksesta ja taitoa opettaa englannin kielellä.

Eduksi katsotaan Wilman ja Teamsin käyttökokemus, Worseedin tuntemus ja Moodle-oppimisalustan käyttökokemus.

Eduksi katsotaan myös kokemus erilaisten koulutusten (esim. TE ja at, OVPA) suunnittelusta, näyttöjen arvioinnista työpaikoilla sekä alan verkostoyhteistyöstä.
Toivomme myös mahdollisuutta iltaopetukseen.

Oppilaitoksella on mahdollisuus halutessaan pyytää hakijaa pitämään näytetunnin.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Anne Nikkanen, puh: 0503798748, tiimivastaava Jaana Nisumaa, puh: 0401264933 (ma 8.8. lähtien arkisin klo 14-16).

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 1100 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat