Opettaja, koneopetus - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Opettaja, koneopetus - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 2.9.2019 alkaen opettajaa vastuualueena koneopetus puutarha-alan perustutkinnossa ja ammattitutkinnossa (pääasiassa puutarhatuotannon osaamisalalla). Hakijalta vaaditaan laajaa viljelykoneiden käytön tuntemusta ja käytännön kokemusta. Luomuviljelyn tuntemus katsotaan eduksi. Opettajan tehtäviin kuuluu ohjaus, opetus, opetuksen suunnittelu ja arviointi sekä koulutuksen kehittämistehtävät sekä työelämäyhteistyö.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa ja koneopetuksen tuntemusta, käytännön työkokemusta sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150/2017) mukaisesti.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus opiskelijoiden ohjauksesta ja opetustyössä toimimisesta. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekistelilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Toimialapäällikkö Outi Tuomivaara puh. 040 174 5575 (31.7. - 2.8. klo 9.30 - 16) outi.tuomivaara@keuda.fi
Tiimiesimies Maikki Peltola puh. 050 386 0888 (29.-31.7. klo 9.30. - 16) maikki.peltola@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelut
Osoite: Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 630.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan