Opettaja, liiketoiminta - Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Haluatko olla tekemässä uutta pedagogiikkaa ja lähteä rohkeasti rakentamaan liiketoiminnan perustutkinnon opetuskäytänteitä?

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Tulet toimimaan liiketoiminnan perustutkinnon sekä tarvittaessa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opettajana. Sinulla on osaamista erityisesti myynnin, asiakkuuksien hoidon, verkkokaupan markkinointiviestinnän ja/tai palvelumuotoilun alueilta. Osaat myös opettaa toimiston digitaalisia ohjelmistoja sekä tuloksellista toimintaa. Osaaminen muista tutkinnon osa-alueista katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta liike-elämän ammatillisten perustutkintojen opetustehtävistä sekä liike-elämän työkokemusta. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen monipuolisten menetelmien hallintaa sekä käytännön kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat ohjata opiskelijaa yksilöllisesti ja osaat viedä osaamisperustaisuuden käytäntöön. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä innostaa nuoria oppimaan. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen. Luonnollisesti sinulla on hyvät verkostoitumis- ja tiimityötaidot.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö, uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa sekä Cuckoo Workout- taukoliikuntasovelluksen. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan ja kulttuuriin.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Sirkku Mäntynen p. 050 348 8820 pe 20.11.2018 klo 8-12 tai sähköpostitse: sirkku.mantynen@omnia.fi

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Kirkkokatu 16 B, 02070 Espoon kaupunki

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.