Skip to main content
test

Haemme Ammattiopisto Samieduun logistiikka-alan opettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen 4.8.2022 alkaen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aitoa kiinnostusta logistiikka-alan koulutuksen kehittämiseen ja uusien ammattilaisten kouluttamiseen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asiakaslähtöinen valoisan asenteen omaava tiimipelaaja.

Opettajana työnkuvaasi kuuluvat logistiikka-alan opetus- ja ohjaustehtävät sekä koulutuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen verkossa ja muissa oppimisympäristöissä. Koulutuksemme suuntautuu tällä hetkellä vahvasti kuljetuspalveluihin liittyvään koulutukseen. Tehtävässäsi vastaat alan käytännön työtehtävien koulutuksesta sekä koulutuksen kehittämisestä työelämän tarpeisiin, yhteistyössä työpaikkojen kanssa. Kiinteä osa työtehtävääsi on työssä tapahtuvan oppimisen ohjaaminen sekä näyttöjen arviointi.

Toimit tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten koulutuspolkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtäviisi voidaan liittää osaamisesi ja mielenkiintosi huomioiden auto- ja logistiikka-alan vastuuopettajan työtehtävät ja/tai HOKS-ohjaajan (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) tehtäviä.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä huipputiimissä. Pidämme myös huolta hyvinvoinnistasi. Meillä saat mm. käyttöösi kattavat työterveyshuollon palvelut, Smartum liikunta- ja hierontaetuuden sekä halutessasi polkupyöräedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 304/2003 ja PL 731/1999). Mikäli sinulla ei ole vielä pedagogisia opintoja, niin tuemme sinua opintojen suorittamisessa kolmen vuoden aikana palvelussuhteen alkamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi ja
tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Löydä uusi tulevaisuus! Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi Samiedu tekee laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat