Opettaja, metsäala - Etelä-Savon Koulutus Oy

Haemme päätoiminen tuntiopettajaa (800h-1500h /v) metsäkoneenkuljettajan koulutukseen sekä metsä- ja luontoalan ammattitutkintojen kehittämiseen.
Valittu henkilö toimii Salosaaren luonnonvara-alan yksikön metsä- ja luontoalan opettajana.

Edellytämme hakijalta metsäalan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa ja opettajan pedagogisia opintoja, sekä vähintään 3 vuotta alan työkokemusta.

Edellytämme metsällistä osaamista ja valmiuksia metsä- ja luontoalan verkkomateriaalin tuottamiseen. Tehtävään sisältyy vastuuohjan tehtävien lisäksi opetustehtäviä metsäalan perustutkinnossa sekä metsä- ja luontoalan ammattitutkinnoissa.
Eduksi katsotaan kokemus työskentely erilaisissa ohjaustehtävissä.
Lisäksi eduksi katsotaan kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, atk-taidot, kielitaito sekä esiintymistaito.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevä) ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.esedu.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa
koulutuspäällikkö Kirsi Malmstedt p. 044 7115 802 Sähköpostiosoitteella: etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Osoite: Metsäkouluntie 10 Mikkeli, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 350. Esedu on savuton oppilaitos.

Sinulle suositellut työpaikat