Opettaja, sähkö- ja automaatioala - Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä

HAKUAIKAA JATKETTU!
Haemme voimakkaasti kasvavalle Ylä-Savon teknologia-alalle sähkö- ja automaatioalan opettajaa. Opettajan ensisijainen tehtävä on sähköasennuksen ja automaation soveltamiseen liittyvien tietojen, taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen. Hakijalle eduksi katsotaan robotiikkaosaaminen sekä sähkötöiden urakointivastaavan pätevyys. Oppimisen ohjaamisessa hyödynnetään monipuolisia oppimisympäristöjä, myös digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen.

Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä monipuolisia ohjaustehtäviä, niin oppimisen kuin henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat kiinteästi perustehtäviin.

Viran kelpoisuusvaatimus ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 1150/2017 mukaan. Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, vahvoja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Mikäli emme löydä kelpoista hakijaa, jolla on tehtävässä tarvittava osaaminen huomioimme myös muut hakijat, jolloin virka voidaan täyttää määräajaksi.
Jo saapuneet hakemukset pysyvät voimassa.

Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt lääkärintodistuksen sekä lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

koulutuspäällikkö Jarkko Ruotsalainen, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi, 040 1778536

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Teknologian ja liikenteen osaamisalue, Teknologiaosaaminen
Osoite: Asevelikatu 4, Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä monialaista ammatillista oppilaitosta.
Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista

Tutustu työnantajaan