test

Omnia hakee opettajaa vakituiseen palvelussuhteeseen 3.1.2022 alkaen.

Tehtävään sisältyy opetustuntien lisäksi mm. vastuuopettajan tehtäviä sekä työelämässä oppimisen ohjausta. Opetettavana alana on sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon sähköasentajan osaamisalan oppimistavoittteiden mukaiset sisällöt.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (esim. sähköinsinööri AMK, sähköalan ammattitutkinto- tai erikoisammattitutkinto) sekä opettajan kelpoisuutta tai valmiutta hankkia kelpoisuus sovitussa määräajassa.

Lisäksi edellytämme kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista ja kiinteistöautomaation perusteista.

Eduksi luetaan kokemus ammatillisesta koulutuksesta ja ajokortti (B-luokka).

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät tuntiopettajan palvelussuhteen ehtojen mukaisesti.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Seija Ronimus, p. 040 126 4819, seija.ronimus@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat