Omnia hakee Kirkkonummen toimipisteeseen sosiaali- ja terveysalan opettajan sijaista ajalle 10.1.-31.5.2022.

Opetus painottuu Kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osaan, opetusta on jonkin verran myös verkossa yhteistyössä Lehtimäen toimipisteen kanssa Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalalla. Kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan opetus toteutetaan yhteistyössä S2-opettajan kanssa. Ryhmän opetussisältöön kuuluu myös musiikin opetusta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (kasvatusala) sekä kokemusta alan työtehtävistä. Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä, etäopetuksen monipuolisten menetelmien hallintaa sekä käytännön kokemusta.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä innostaa nuoria oppimaan. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen. Luonnollisesti sinulla on hyvät verkostoitumis- ja tiimityötaidot.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymina. Hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä ja äidinkieli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Seija Ronimus, 040 126 4819, seija.ronimus@omnia.fi
Tiimivastaava Tiina Teräs, 040 1389686, tiina.teras@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat