Skip to main content
test
Opettaja, suomen kieli, Pori - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Länsirannikon koulutus Oy WinNova hakee suomen kielen opettajaa mahdollisiin uusiin aikuisten maahanmuuttajien kotouttamiskoulutuksiin. Työsuhde voi alkaa mahdollisimman pian jo keväällä/kesällä tai uusien koulutusten varmistuttua. Työskentelypaikkana toimii yksikkömme Porin Tiedepuistossa.

Tehtävään voidaan valita vain henkilö, jolla on:
- Ylempi korkeakoulututkinto suomen kielestä TAI
- Muu ylempi korkeakoulututkinto ja S2-aineopinnot

Opettajan pedagogiset opinnot katsotaan eduksi. Lisäksi toivotaan verkko-opetusvalmiuksia, sillä koto-koulutuksia toteutetaan myös verkkokoulutuksina.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit ja laajat työterveyspalvelut.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Huumausainetesti tehdään kuukauden sisällä tehtävän alettua ja työterveyshuollon työhösijoitustarkastus /terveyskysely koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti heti työsuhteen alussa.

Tehtävässä on koeaika. Koeaika on 6 kk tai alle vuoden kestävissä työsuhteissa enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINOTES (liite10) työehtosopimusta.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Wallin, puh. 044 455 7651, eeva.wallin@winnova.fi

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Palvelualat, 61243100 Liiketoiminta, Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.


Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Sinulle suositellut työpaikat