Opettaja, suomi toisena kielenä - Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Tulet toimimaan ammatillisessa koulutuksessa suomi toisena kielenä opetuksessa. Teet yhteistyötä moniammatillisten arkitiimien ja verkostojen kanssa. Työtehtäviisi voi kuulua tarvittaessa S2-opetuksen ja -tuen lisäksi myös kielitesteihin osallistuminen ja niiden arviointi.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 7.1.2021 - 31.12.2021.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä sekä S2-opintojen opettajan kelpoisuutta. Lisäksi edellytetään kokemusta S2- opetuksesta sekä maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden ohjaamisesta

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille sekä erinomaisia tiimityötaitoja.

Arvostamme eri ammattialojen tuntemusta ja olet voinut hankkia työkokemusta moninaisista työtehtävistä. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu ohjata opiskelijoita ja kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja joustavasti opiskelijan tarpeet huomioiden. Sinulla on kyky toimia myös monialaisissa verkostoissa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Sari Rautiainen puh. 040 126 4879

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.