Skip to main content
test
Opettaja, suomi toisena kielenä - Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Kiinnostaako työskentely maahanmuuttajien työllistymistä tukevassa tehtävässä, moniammatillisessa tiimissä ja kehittämismyönteisessä organisaatiossa?

Tervetuloa meille töihin!

Omnia hakee kehittämishaluista ja maahanmuuttajien työllistämisestä kiinnostunutta suomi toisena kielenä opettajaa. Tehtävä sijoittuu Osaamiskeskukseen.

Tässä työssä pääset työllisyyden hoidon näköalapaikalle kehittämään toimintoja yhdessä oppilaitoksen, työhallinnon ja työnantajien kanssa. Työn tavoitteena on tukea asiakkaiden työllistymistä tai ammatilliseen koulutukseen etenemistä.

Tehtävässä painottuu työnhakija-asiakkaille suunnattujen koulutusten viestintä- ja vuorovaikutustaitojen sekä yhteiskunta- ja työelämätaitojen opetus, opetuksen suunnittelu, asiakkaiden ammatillisen kielitaidon vahvistaminen ja kielitaidon arviointi sekä Osaamiskeskustoiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu oppilaitoksen toiminnan ja oppimisympäristöjen kehittäminen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä pedagogista osaamista edellyttävissä asiantuntijatehtävissä toimiminen.

Työssä sinulla on tukena koko Osken moniammatillinen, osaava ja mukava joukko. Moniammatillinen yhteistyö edellyttää hyvää vuorovaikutusosaamista ja ratkaisukeskeisyyttä. Ammatillisen osaamisen ohella tehtävässä tarvitaan aktiivista työotetta, eri ammattiryhmiin kohdistuvaa arvostusta ja myönteistä asennetta työllistämisen edistämisen kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää asiakaskohderyhmän erinomaista tuntemusta (työttömät vieraskieliset), vankkaa kokemusta S2-opetuksesta, valmiutta opettaa yhteiskunta- ja työelämätietoa sekä hyviä digi- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijan eduksi luetaan:
- Osaamiskeskustoiminnan, kotoutumiskoulutuksen, vieraskielisten opetuksen ja / tai hankemaailman tuntemus
- hyvät digitaidot
- erinomaiset vuorovaikutustaidot
- kehittämismyönteisyys, joustavuus ja kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin positiivisesti

Tehtävä on vakinainen 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, syventävät opinnot suomen kielestä (suomen kieli vähintään 120 op) sekä opettajan pedagogiset opinnot (vähintään 60 op/(tai vähintään 35 ov).

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Lisätietoja Omnian Osaamiskeskuksen palveluista:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/palvelut-maahanmuuttajille/omnian-osaamiskeskus-maahanmuuttajille

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.

Haku toteutetaan anonyymillä rekrytoinnilla. Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mikaela Mandalios, koulutuspäällikkö, mikaela.mandalios@omnia.fi, p. 050 428 9367.
Tiedustelut: torstaisin 9.11., 16.11., 23.11. 30.11. klo 13-15

Lisätietoja

Osaaminen ja osallisuus-palvelualue

Omniassa on hyvä olla, oivaltaa ja onnistua. Tehtävämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Tätä toteutamme Osaaminen ja osallisuus- ja Asiakkuudet ja uudistuminen -palveluyksiköissämme sekä Hallinto- ja talouspalveluissa. Tavoitteenamme on luoda ratkaisuja yhdessä kaikille. Omniassa lähes 1200 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista innostaa eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain noin 35 000 opiskelijaa, lähes 6000 yrityskumppania sekä vahva kotimainen ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme rakentaa kestävää tulevaisuutta kanssamme.


Osoite: Upseerinkatu 3, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat