Opettaja (suomi toisena kielenä, S2) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Lappeenrannan toimipisteeseen osa-aikaista (n. 35 h/viikko), työsopimussuhteista S2-opettajaa aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen ajalle 3.2. - 15.5.2021. Työsuhde voi jatkua, kun kotoutumiskoulutusten tarve selviää loppukevään ja kesän 2021 osalta.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempi korkeakoulututkinto, S2- ja/tai suomen kielen aineopinnot, opettajan pedagoginen pätevyys sekä mielellään kokemusta aikuisten maahanmuuttajien opettamisesta suomen kielen eri taitotasoilla.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa on 1,5 kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Aulikki Kuittinen, puh. 040 506 6568, aulikki.kuittinen@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.