Haluatko olla tekemässä uutta pedagogiikkaa ja lähteä rohkeasti rakentamaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opetuskäytänteitä?

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Tulet toimimaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opettajana. Sinulla on osaamista erityisesti Windows -palvelinymäristöstä sekä aktiivihakemistojen hallinnasta. Tunnet tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon perusteet ja osaat opettaa niiden mukaisesti eri tutkinnon osia.

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä, kokemusta tieto- ja viestintätekniikan ammatillisten perustutkintojen opetustehtävistä sekä käytännön työkokemusta alalta, mielellään IT-asiantuntijan tehtävistä. Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen monipuolisten menetelmien hallintaa sekä käytännön kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat ohjata opiskelijaa yksilöllisesti ja osaat viedä osaamisperustaisuuden käytäntöön. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä innostaa nuoria oppimaan. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen. Luonnollisesti sinulla on hyvät verkostoitumis- ja tiimityötaidot.

Lisäksi arvostamme hyviä yritys- ja työelämätaitoja sekä tietoturvan ja kyberturvallisuuden osaamista.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakuaikaa on jatkettu 17.5. saakka. Hakemuksensa jo lähettäneet huomioidaan haussa.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Seija Ronimus, p. 040 126 4819, seija.ronimus@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat