Opettajat - Sonkajärven kunta

Haemme sijaisia Sonkajärven Yhtenäiskouluun mahdollisesti täytettäviä lyhytaikaisia sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaisesti täytettävistä tehtävistä tehdään erillinen haku.

Opettajilta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä: alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset, lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, jos työ kestää vuoden aikana yli kolme kuukautta.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Merja Väisänen-Räty, p.0400 768623

Sonkajärven kunta, Sivistyslautakunta, Koulutoimi
Osoite: Lyseotie 3, 74600 Sonkajärvi

Sonkajärvi on vireä kahden taajaman kunta. Sukevalla toimii Sukevan alakoulu, jossa opetusta on luokilla 0-6. Sonkajärven keskustassa koulukeskuksella toimii Rutakon alakoulu ( luokat 0-6 sekä pienryhmät), Lyseotien koulu ( luokat 7-9) sekä Sonkajärven lukio.

Sinulle suositellut työpaikat