Opettajien sijaisuudet - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillisessa koulutuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia opettajan tehtäviin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava. Tarvittaessa sijaisiksi valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä työtodistukset. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johdon sihteeri Kirsi Iljina, p. 050 372 8254, rekrytointi@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria
Osoite: Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 14 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. .