test
Opettajien sijaisuudet - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan kaikkiin opettajan tehtäviin; luokanopettajat, aineenopettajat ja erityisopettajat.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisuuksiin ei aina vaadita kelpoisuutta, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun.
Työnhakijan kannattaa siis seurata Raahen kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisuusmahdollisuuksia voi tiedustella koulujen rehtoreilta.
Sijaisrekisterin osalta tiedustelut: opetustoimi@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat