Skip to main content
test
Opettajien sijaisuudet - Hankasalmen kunta

Hankasalmen Aseman koulussa tarvitaan sijaisia opetusalan tehtäviin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Sijaisille on tarvetta luokanopetuksessa ja erityisopetuksessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja monipuolista opetettavien aineiden osaamista.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Hakijan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Sijaisrekisteriin voivat ilmoittautua myös opettajaksi opiskelevat tai muuten sijaisuuksista kiinnostuneet, jolloin palkkaaminen arvioidaan tapauskohtaisesti tehtävästä ja sijaisuuden pituudesta riippuen.

Jätä hakemus, jos sinulla on mahdollisuus tehdä sijaisuuksia tänä lukuvuonna! Huolehdi yhteys- ja muiden tietojen ajan tasalla pitämisestä. Hakijoihin ollaan yhteydessä tarvittaessa.

Lisätietoja

http://www.hankasalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja koulunjohtaja Heli Ikonen p. 014 2671 362 tai heli.ikonen@hankasalmi.fi

Lisätietoja

Aseman koulu

Hankasalmi on noin 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä. Aseman koulussa opiskelee 115 oppilasta luokilla 0-6. Lisäksi koulussa on pienryhmä pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille. Koulu sijaitsee ysitien vieressä n. 40 km Jyväskylästä. Osa opettajistamme tulee töihin Jyväskylästä, joten kimppakyytikin järjestynee. Rautatieasema on lähellä koulua myös.


Osoite: Kuuhankavedentie 39, 41500 Hankasalmi as

Sinulle suositellut työpaikat