test
Opettajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

OPETUSALAN AMMATTILAINEN - tule meille töihin!

Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa tarvitaan kesken lukuvuoden sijaisia opetusalan tehtäviin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Sijaisille on tarvetta luokanopetuksessa, erityisopetuksessa, erityisluokanopetuksessa ja aineenopetuksessa.

Meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa. Perusopetuksemme jakautuu kahteen palvelualueeseen, joihin kuuluu lähes 40 koulua. Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Hakijan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Sijaisrekisteriin voivat ilmoittautua myös opettajaksi opiskelevat tai muuten sijaisuuksista kiinnostuneet, jolloin palkkaaminen arvioidaan tapauskohtaisesti tehtävästä ja sijaisuuden pituudesta riippuen.

Sijaiseksi haetaan jättämällä hakemus opettajien sijaisrekisteriin. Hakijan tulee huolehtia yhteys- ja muiden tietojen ajan tasalla pitämisestä. Hakijoihin ollaan yhteydessä tarvittaessa, emme tällä hetkellä haastattele kaikkia sijaisrekisteriin ilmoittautuneita.

Pidempiä sijaisia haetaan myös erillisinä hakuina, joten seuraathan Jyväskylän kaupungin avoimia työpaikkoja. Avoinna olevia tehtäviä voit seurata seuraavilla sivustoilla: kuntarekry.fi, jyvaskyla.fi, te-palvelut.fi.

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulujen rehtorit, www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

www.jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat