Opetushenkilöstön sijaisuudet - Joroisten kunta

Opetushenkilöstön sijaisuudet - Joroisten kunta

Haluatko kuulua hyvään joukkoon - tule töihin Joroisiin!
Joroisten koulukeskus on kehittämismyönteinen ja -haluinen työyhteisö, jossa toista ihmistä arvostetaan. Tarjoamme laadukasta perusopetusta ja lukio-opetusta, jossa ollaan vahvan yleissivistyksen lisäksi aktiivisia myös yrittäjyydessä, liikunnassa ja hanketoiminnassa.

Opettajien tai ohjaajien lyhytaikaiset sijaisuudet. Kiireellisin tarve erityisopetuksessa elokuun 2018 ajaksi.
Haemme sijaisia erityisopettajan, luokanopettajan, aineenopettajan/ lehtorin ja koulunkäynnin ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin perus-ja lukio-opetuksen kouluihin koulutyön ajaksi.
Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.
Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Rehtori Antti Karjula, p. 040 578 6400, antti.karjula@joroinen.fi

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 1-3, 79600 Joroinen

Joroinen on noin 5000 asukkaan vahvasti yrittävä kunta Etelä- ja Pohjois-Savon rajalla.
Joroisten koulukeskuksessa opiskelee peruskoulussa ja lukiossa reilu 400 lasta ja nuorta ja se työllistää yli 60 henkeä. Yhtenäiskoulussa on luokat 1-9 ja Joroisten lukio tarjoaa hyvän yleissivistyksen lisäksi mahdollisuuden yrittäjyyskasvatuksen tai liikunnan, erityisesti frisbeegolfin ja salibandyn painottamiseen opinnoissa.
Etsimme joukkoomme kehittämismyönteisiä osaajia niin pidempiin kuin lyhyempiaikaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan