Opetussuuhygienisti - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme opetussuuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen Turun ammattikorkeakoulun suuhygienistikoulutuksen Medisiina D StuDental -oppimisympäristöön.

Työsi opetussuuhygienistinä on laaja-alaista suun terveydenhoidon kliinisen harjoittelun ohjausta osana suuhygienistikoulutusta. Työsi sisältää opiskelijoiden ohjaamista kliinisessä työssä ja simulaatiotilanteissa ja sen vuoksi edellyttää dynaamista työotetta, kliinisen työn prosessien hyvää hallintaa sekä pedagogisia taitoja. Tehtävä on osa Turun ammattikorkeakoulun suuhygienistikoulutuksen liiketoimintaa ja sisältää opetussuuhygienistin vastaanottotoimintaa, tutkimus- ja kehitystyöhön osallistumista sekä vastuuta liiketoiminnan käytännön asioiden hoitamisesta.

Kelpoisuusehdot: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto (suuhygienisti AMK)

Edellytämme sinulta alakohtaista työkokemusta suuhygienistitutkintosi jälkeen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, uudistavaa työotetta, hyvää ruotsin ja englannin kielen osaamista, taitoa kehittää suuhygienistien kliinistä opetusta ja siihen liittyvää palvelutoimintaa sekä kiinnostusta ja taitoa toimia kansainvälisissä tehtävissä opiskelijoiden kanssa. Pedagogiset opinnot katsomme eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä motivoituneiden opiskelijoidemme ja mukavien työkavereiden parissa sekä modernit työskentely-ympäristöt Kupittaan kampuksella!


Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koulutusvastaava Minna Hyötilä p. 040 355 0449 tai koulutus- ja tutkimuspäällikkö Virpi Fagerström p. 044 907 4575
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.