Opinto-ohjaaja, 2 kpl - Kouvolan kaupunki

Opinto-ohjaaja, 2 kpl - Kouvolan kaupunki

Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu yhteishausta ja jatkuvasta hausta tulleiden perustutkinto-, ammattitutkinto- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijoiden opintojen ohjaaminen. Opinto-ohjaajan perustehtävä on tukea opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa, uran suunnittelussa, työelämässä toimimisen ja työllistymisen valintojen tekemisessä, osaamisen tunnistamisessa, selventämään ammatillista tai lisä/jatko-opintojen suuntaansa, sekä konkreettisten, realististen ja tavoitteellisten jatkosuunnitelmien laatimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset asetuksen 986/1998 mukaiset.

Edellytämme opinto-ohjaajan koulutusta sekä vahvaa kokemusta ohjauksesta ja valmennuksesta.

Eduksi katsotaan ratkaisukeskeinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityöskentelytaidot, verkostotaidot, nykyaikaisen työnhaun tuntemus, sosiaalisen median sujuva käyttö sekä kyky tarttua asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Lisätietoja

www.kouvola.fi ja www.ksao.fi

Tutustu työnantajaan

Opiskelijapalvelupäällikkö Sari Metso, puh. 02061 55821, sari.metso(a)ksao.fi

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Opiskelija- ja ohjauspalvelut
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.