Opinto-ohjaaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Opinto-ohjaaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme opinto-ohjaajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.8.2019 - 31.5.2020. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Opinto-ohjaajan tehtävä koostuu opinto-ohjauksen toteuttamisesta Riverian Kiteen yksikössä ja myös Riverian eri kampuksilla Joensuussa myöhemmin tarkentuvan työnjaon perusteella.

Keskeiset tehtäväkokonaisuudet ja sijaisuudet:
- ohjaa opiskelijaa tunnistamaan omia kiinnostuksen kohteitaan, mahdollisuuksiaan ja tuen tarpeitaan sekä tekemään tutkintoaan ja uraansa koskevia valintoja
- hakeutumisvaiheen tiedottamiseen, opiskelijarekrytointiin ja -valintoihin liittyvät ohjaukselliset tehtävät
- opinto-ohjaaja toimii opinto-ohjauksen asiantuntijana urasuunnittelun eri vaiheissa yhteistyössä opettajien kanssa(HOKS) hyödyntäen henkilökohtaisia, pienryhmä- ja ryhmämuotoisia toimintatapoja sekä sähköisiä ja digitaalisia ohjausympäristöjä
- suunnittelee, toteuttaa ja kehittää ohjausta yhteisöllisesti tutkinnon perusteiden tai muihin määräyksiin ja ohjeisiin perustuen opetusta työnantajan pedagogisten ja strategisten linjausten mukaisesti
- opinto-ohjauksen suunnittelu, arviointi ja kehittäminen yhteistyössä oman tiimin ja oman vastuualueen henkilöstön ja koulutuspäällikön kanssa
- yhteistyö muiden koulutusorganisaatioiden kanssa
- toimii moniammatillisesti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
- toimii opiskeluhuollon ja kurinpitoprosessien mukaisissa tehtävissä ohjauksen asiantuntijana.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä ja kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä ammatillisessa koulutuksessa. Ajokortti (B1) on välttämätön.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalvelupäällikkö Harri Pölönen, harri.polonen@riveria.fi, p. 050 563 2185. Haastattelut 30.7.2019.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Oppilaitospalvelut
Osoite: Savikontie 13, 82500 Kitee

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan