Opinto-ohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Opinto-ohjaaja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä-Vilppula
Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 80 henkilöä. Opiskelijoita on yli 600.

Haemme opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.1.2020 alkaen.

Tehtävään valittavalta edellytämme vahvaa ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta opinto-ohjaajan tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti opinto-ohjaajan tehtävien toteuttamisesta. Hakijan eduksi katsotaan opinto-ohjaajan kelpoisuuden lisäksi erityisopettajan pätevyys.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään tekemään sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: rehtori Arto Pylvänäinen, puh. 044 728 8440

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus
Osoite: Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 540.