Opinto-ohjaaja - Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Omnia hakee opinto-ohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.3.2021-30.6.2021. Tehtävä sijoittuu aikuisten perusopetukseen.


Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä opinto-ohjaajan kelpoisuutta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Opinto-ohjaajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta aikuisten perusopetuksen opinto-ohjauksesta ja maahanmuuttajien opetus- ja ohjaustyöstä. Kykyä ja halua opettaa myös luku- ja kirjoitustaidon opiskelijoita ja soveltaa erilaisia ohjaus- ja opetusmenetelmiä, kiinnostusta osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen sekä aikuisten perusopetuksen ohjauksen kehittämiseen.

Eduksi luetaan S2-osaaminen, eurooppalaisen kielitaitoasteikon tuntemus ja kyky soveltaa sitä arjen työssä.

Arvostamme kehittävää ja opiskelijalähtöistä työskentelyotetta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja käytössä olevien ohjelmien kuten Primus ja Wilma, Koulutusportti osaamista.

Odotamme monipuolista jatkokoulutusmahdollisuuksien ja työelämävaatimusten tuntemusta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi luetaan S2-osaaminen, eurooppalaisen kielitaitoasteikon tuntemus ja kyky soveltaa sitä arjen työssä.

Työhön kuuluu työskentelyä erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Hanna Haataja, p. 043 820 0267 (pe 9-11), hanna.haataja@omnia.fi

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Itätuulentie 1, 02100 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.