test
Opinto-ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana perusopetuksen oppilaanohjauksen lehtorin (vuosiluokat 1-9) viransijaisuus ajalle 8.12.2021-4.6.2022. Aloituspäivä on sovittavissa, mutta toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Jokirinteen koulu.

Jokirinteen koulussa työskentelee kolme oppilaanohjaaja tiiviissä yhteistyössä rehtorin ja oppilashuoltotoimijoiden kanssa.

Oppilaanohjaajat kuuluvat koulun yhteisölliseen oppilashuoltoryhmään, tarvittaessa yksilökohtaisiin oppilashuoltoryhmiin ja ohjattavien oppilaidensa oppimisen tuen ryhmään.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään koeaikaa, joka on puolet virkasuhteen kestosta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 386554). Hakuaika päättyy 7.12.2021 klo 12.00.

Hakuaikaa on jatkettu eikä aikaisempia hakemuksia oteta huomioon jatkohaussa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jokirinteen koulun rehtori Maarit Mäkäläinen puh. 040 595 4271 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

SIVISTYKSEN JA VAPAA-AJAN PALVELUALUE, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Jokirinteen koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Jokiniityntie 5, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat