Skip to main content
test
Opinto-ohjaaja - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Kaukovainion palvelut yksikköön haetaan opinto-ohjaajaa 1.8.2022 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Opinto-ohjaajan vastuulla on opiskelijoiden opintojen edistäminen ja ohjaus, ryhmänohjaajien ja opettajien tukeminen ohjaustyössä, opiskelija-asiat sekä yhteistyö peruskoulujen ja muiden oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä sisältää myös ohjaus- ja tukipalvelujen suunnittelua, toteuttamista (asiakastyössä, sidosryhmissä ja verkostotyössä sekä ammatillisen koulutuksen järjestelmän ja sisältöjen tuntemusta), arviointia sekä kehittämistä. Lisäksi OSAOn opinto-ohjaajan tehtäväkuvauksen mukaiset tehtävät.

Arvostamme liiketoiminnan-, matkailun-, ravintola- ja catering- sekä elintarvikealan tuntemusta. Edellytämme kykyä antaa opinto-ohjausta englannin kielellä.

Eduksi katsotaan ratkaisukeskeinen työote, hyvät vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja verkostotaidot, nykyaikaisen työnhaun tuntemus, sosiaalisen median sujuva käyttö sekä kyky tarttua asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kehittämismyönteisen työotteen. Arvostamme kokemusta työelämäyhteistyöstä.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Jari Viitasalo p. 050-5986489, jari.viitasalo(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kaukovainion yksikkö, palvelut

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat