test
Opinto-ohjaaja - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä?

Haemme tiimiimme opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Opinto-ohjaajan arki pitää sisällään koko kirjon koulutukseen hakeutumisesta, opiskelijoiden ohjauksesta opintojen aikana ja jälkiohjauksesta edelleen ohjaamisen työelämään ja/tai jatko-opintoihin. Osallistut myös oppilaitoksen ohjaukselliseen markkinointiin yhteistyössä oppilaitoksen muun henkilökunnan kanssa.

Tunnetko paloa ohjata eri-ikäisiä ja erilaisessa elämäntilanteessa olevia opiskelijoita ja hakijoita valinnoissa ja tavoitteissa? Tiimimme kutsuu jäsenekseen, jos tunnet ammatillista toista astetta ja tutkintojen muodostumista sekä osaat arvioida ja kehittää ohjauksen prosesseja. Arvostamme osaamista erilaisten oppijoiden opiskelu- ja työelämätaitojen kehittämisestä, vuorovaikutteista, osallistavaa ja tavoitteellista työotetta oppijoiden ohjaamisessa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja monialaisissa verkostoissa.

Hakijalta edellytetään opinto-ohjaajan pätevyyttä ja erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, monipuolista ja opiskelijalähtöistä ohjausosaamista sekä aitoa kiinnostusta ja halua ohjata eri-ikäisiä oppijoita erilaisissa elämäntilanteissa. Eduksi luetaan kokemus ammatillisen koulutuksen eri-ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien opiskelijoiden opetus- ja ohjaustehtävistä sekä erilaisten ohjausmenetelmien käytöstä.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päävalmentaja Jenniina Bies-Wikgren, p. 040 701 4315,
Puhelimitse 25.11. klo 15-16.00/26.11. klo 8.00/10.00 sekä tiedustelut sähköpostitse jenniina.bies-wikgren@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Opiskeluhuolto- ja ohjauspalvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Sakonkatu 1, 11100 Riihimäki
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat