Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen työ miellyttävässä työyhteisössä? Etsimme opinto-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-31.10.2022 Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaan.

Opinto-ohjaajan tehtävään kuuluu opinto-ohjausta toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ja hakeutuville. Opinto-ohjaajan tehtäviä ovat koulutusten markkinointi, uraohjaus, moniammatillinen yhteistyö, verkostotyö eri sidosryhmien kanssa sekä ohjaukseen liittyvät kehittämistehtävät. Opinto-ohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä omaohjaajien kanssa ja suunnittelee opiskelijoiden opintopolkuja. Opinto-ohjaaja toimii myös osana Kainuun ammattiopiston opinto-ohjaajien tiimiä.

Kainuun ammattiopistossa ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyönä, joten arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Arvostamme joustavuutta, kohtaamisosaamista ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja muiden opiskelijaa tukevien verkostojen kanssa. Hakijan eduksi katsotaan koulutusjärjestelmän tuntemus, kokemus ohjaustyöstä sekä opiskeluun liittyvien ohjelmien ja järjestelmien osaaminen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) opinto-ohjaajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä tulos huumausainetestistä. Tehtävässä on yhden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani, kuoreen merkintä "opinto-ohjaaja Kuusamo". Hakuaika päättyy 31.5.2022 klo 15.00.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana koulutuspäällikkö, 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Kainuun ammattiopistolla on toimintaa Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat