Opinto-ohjaaja / Tampereen seudun ammattiopisto - Tampereen kaupunki

Opinto-ohjaaja työskentelee TreduNavi hakupalveluissa. Opinto-ohjaajan keskeisimpiä tehtäviä on toimia opinto-ohjauksen asiantuntijana, koordinoijana ja opinto-ohjaajana. Opinto-ohjaaja antaa henkilökohtaista ohjausta hakijalle liittyen hakeutumiseen, uraohjaukseen ja työelämään ohjaukseen. Opinto-ohjaajan tehtävänä on koordinoida jatkuvan haun haku- ja ohjauspäivät Tredussa ja valmistella opiskelijapäätökset yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa sekä ei valittujen hakijoiden jälkiohjaus. Opinto-ohjaaja edistää ja tekee moniammatillista yhteistyötä oppilaitoksen sisällä ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa sekä nivelvaiheyhteistyötä eri oppilaitosten ja työelämän kanssa. Opinto-ohjaajan tehtävänä on kehittää ohjaus- ja hakeutumispalveluja. Opinto-ohjaaja toimii opintoasianpäällikön sijaisena jatkuvan haun opiskelijaksi ottamisen päätöksissä.

Haettavana vakituinen päätoiminen opinto-ohjaajan virka 30.3.2020 alkaen. Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alussa on TreduNavi, Hakupalvelut, Tampere.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 15 mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää kokemusta opinto-ohjauksesta, hyvät valmiudet käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä, osaamista yhteistyöverkostoissa toimisesta sekä ammatillisen koulutuksen järjestelmän ja sisältöjen tuntemusta.

Eduksi luemme positiivisen työotteen kiireisissä ja vaihtuvissa tilanteissa, joustavuuden, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä opintoasianpäällikkö Raija Möttönen puh. 050 344 2484, opinto-ohjaaja Tiina Hevonkorpi puh. 050 345 1087, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 25.2.2020.
.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä opintoasianpäällikkö Raija Möttönen puh. 050 344 2484, opinto-ohjaaja Tiina Hevonkorpi puh. 050 345 1087, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen seudun ammattiopisto TREDU
Osoite: Sammonkatu 45, 33540 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.