Opinto-ohjaaja / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme opinto-ohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 5.10.2020 -31.7.2022. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Pyynikin kampus, Santalahdentie 10 Tampere.

Opinto-ohjaajan tehtävänä on huolehtia siitä, että hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat saavat ohjaus- ja opetussuunnitelman sekä HOKS:n mukaista opiskelijalähtöistä opinto-ohjausta. Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu myös hakeutumiseen (jatkuva haku, yhteishaku) liittyvä henkilökohtainen ohjaus. Opinto-ohjaaja on ohjauksen asiantuntija tutkintoaloilla, nivelvaiheessa ja sidosryhmissä. Tehtävä sisältää myös ohjaus- ja tukipalvelujen suunnittelua, toteuttamista (asiakastyössä, sidosryhmissä ja verkostotyössä), arviointia sekä kehittämistä. Tehtävä edellyttää hyviä digitaitoja (Office-ohjelmat), kokemusta ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaajan tehtävistä sekä opiskelijahallintojärjestelmän käytöstä (Primus -Kurre -Wilma).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 15 mukaan.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus eri-ikäisten opiskelijoiden opinto-ohjauksesta ammatillisessa koulutuksessa. Arvostamme monipuolista työkokemusta, kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sillanpää Sisko-Liisa, puh. 050 4418815. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sillanpää Sisko-Liisa, puh. 050 4418815. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ammatillinen koulutus Tredu Pyynikki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat