Opinto-ohjaaja / TreduNavi - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haettavana on vakituinen päätoiminen opinto-ohjaajan virka 1.11.2021 alkaen. Pääasiallinen toimipiste virkasuhteen alussa on TreduNavi, Hakupalvelut, Tampere.

TreduNavi hakupalvelun opinto-ohjaajan toimii nivelvaiheen ohjauksessa ja hakeutumisessa opinto-ohjauksen asiantuntijana, koordinoijana ja opinto-ohjaajana. TreduNavi hakupalvelun opinto-ohjaajan tehtävänä on koordinoida Tredun jatkuvaa hakua, ohjata hakijoita koulutukseen hakeutumisessa ja valmistella jatkuvan haun opiskelijavalintapäätökset yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu ei-valittujen hakijoiden jälkiohjaus. TreduNavi hakupalvelun opinto-ohjaaja antaa henkilökohtaista ohjausta hakijalle liittyen hakeutumiseen ja uraohjaukseen. Hän kehittää ohjaus- ja hakeutumispalveluja ja tekee moniammatillista yhteistyötä oppilaitoksen sisällä ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa sekä nivelvaiheyhteistyötä eri oppilaitosten ja työelämän kanssa. TreduNavi hakupalvelun opinto-ohjaaja toimii opintoasianpäällikön sijaisena jatkuvan haun opiskelijaksi ottamisen päätöksissä.

TreduNavissa työskennellään monenlaisen asiakkaiden kanssa vaihtelevissa tilanteissa ja positiivisella palveluasenteella. Toimit joustavasti ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 §15 mukaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista kokemusta opinto-ohjauksesta, kokemusta ammatillisen koulutuksen hakupalveluista ja työskentelystä eri kanavissa sekä hyviä valmiuksia käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä.

Eduksi katsotaan kokemus moniammatillisissa yhteistyöverkostoissa toimimisesta sekä ammatillisen koulutuksen järjestelmän ja sisältöjen tuntemus.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa opinto-ohjaaja Anne Rintala, puh. 041 730 3478, sähköposti anne.rintala(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.9.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa opinto-ohjaaja Anne Rintala, puh. 041 730 3478, sähköposti anne.rintala(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus, Opiskelijapalvelut, Opintoasiainpalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat