Opinto-ohjaaja / uravalmentaja - Kouvolan kaupunki

Opinto-ohjaaja / uravalmentaja - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon määräaikaista 1.8.-31.12.2019 opinto-ohjaajaa, jonka tehtävä painottuu uravalmentajan tehtäviin.

Uravalmentaja mm. tukee opiskelijoita työn haussa, uran suunnittelussa, käyttämään työnhaussa erilaisia työnhaun kanavia monipuolisesti ja tehokkaasti, löytämään uusia ja luovia työmahdollisuuksia, selventämään ammatillista suuntaansa sekä jatkokoulutuksen tarpeen ja mahdollisuuksien kartoittamisessa.

Edellytämme opinto-ohjaajan koulutusta sekä vahvaa kokemusta ohjauksesta ja valmennuksesta.

Eduksi katsotaan digitaalisten työvälineiden ja sosiaalisen median sujuva käyttö, ratkaisukeskeinen työote, tiimityöskentelytaidot, kyky hyödyntää verkostoja opiskelijoiden työllistymisessä, työpaikkojen löytämisessä sekä työelämäyhteistyön tiivistämisessä, nykyaikaisten työnhakuasiakirjojen ja rekrytointikäytänteiden tuntemus sekä kyky tarttua asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Kelpoisuusvaatimukset asetuksen 986 /1998 mukaiset.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Opiskelijapalvelupäällikkö Sari Metso, p. 020-615 5821, sari.metso(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto, Opiskelija- ja ohjauspalvelut
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan