Opinto-ohjaaja / Vamia - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee opinto-ohjaajaa Vamiaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Vamia on Vaasan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa ammatillisia osaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin.

Olemme kaksikielinen oppilaitos, mutta koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita vuosittain on runsaat 4 000 ja henkilökuntaa noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Vamian monialainen osaaminen elää siellä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme.

Opinto-ohjaajan kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Edellytämme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja toisen kotimaisen kielen erinomaista hallintaa.

Arvostamme hyvää toisen kotimaisen kielen hallintaa ja englannin kielen kielitaitoa. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kykyä organisoida ja kehittää opinto-ohjauksen kokonaisuutta.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C liite 1 mukaan.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikoilla 16-17.
Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, joita ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Apulaisrehtori Pia Finne, puh. 040 735 7041, tai pia.finne(at)vamia.fi

Sivistystoimi / Vamia
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.