Opintosihteeri - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Opintosihteeri - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Luksiaan, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän koulutuksen tukipalveluihin opinto-sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa (esim. merkonomi, sihteeri) tai korkeakoulututkintoa (tradenomi) ja erinomaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi edellytämme kokemusta opiskelijahallinnosta, opinto- ja toimistosihteerin tehtävistä, opiskelijahallintojärjestelmistä sekä valmiutta tarvittaessa omaksua myös uusia sovelluksia. Arvostamme kokemusta nuorten ja aikuisten kanssa työskentelystä, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Opintosihteerin tehtävänä on opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta, opiskelijan opiskeluprosessin hallinnointi yhteistyössä muun henkilöstön kanssa, opiskelijan opintososiaalisten hakemusten käsittely, kassapalvelut ja erilaiset työtehtävät opiskelijahallintojärjestelmään liittyen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti.
Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (alle 6 kuukautta vanha). Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä on sijoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään Lohjalle, Nummentien ja Nyyrikinkadun toimipisteisiin.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Terttu Tapio puh 044 335 6942 tai sähköpostitse terttu.tapio(at)luksia.fi.

Luksia, Koulutuksen tukipalvelut, Opiskelijapalvelut
Osoite: Nummentie 6, 08100 Lohja

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta sekä edistää osaamista.
Kuntayhtymässä työskentelee noin 350 työntekijää ja opiskelijoita on vuosittain noin 3 500.
Jäsenkuntia ovat Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti.
Toimipisteitämme on Lohjalla, Vihdissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Tutustu työnantajaan